Plankenverkoop

Schrijf jouw naam op het nieuwe lokaal!


verkoop

Wil jij graag je naam op het KSA-lokaal zien stralen? Dat kan! Onze grote plankenverkoop is gestart. We geven vrienden van de KSA de kans om een plank van de houten bekleding die op de gevel van het lokaal komt, te kopen.

Hoe werkt het?

De gevel van het KSA-lokaal wordt afgewerkt met 280 houten planken. We kunnen jouw steun hiervoor goed gebruiken!

Hoeveel kost het? Hoe betalen?

Voor slechts 50 euro mag jij je eigen naam, logo of slogan in je plank op het lokaal graveren. (*)

  • Je kan daarvoor rechtstreeks 50 euro aan KSA Mater bezorgen. Dat kan door contant te betalen aan iemand van de vzw of 50 euro over te schrijven op BE57 7375 1103 4035.
  • Wil je ons nog meer steunen: dan kan je ook 80 euro overschrijven naar BE98 7865 8704 5293. Je krijgt dan een fiscaal attest toegestuurd waarmee je het jaar nadien 36 euro belastingvoordeel krijgt. Je betaalt dus eigenlijk slechts 44 euro, maar KSA Mater ontvangt wel 80 euro. En dat is een win-win voor ons allemaal! (Mededeling: “VZW KSA Mater bouwt + je naam en adres”)

Wanneer graveren?

Op 22 april 2019 (Paasmaandag), word je van harte uitgenodigd voor de plechtige opening van het nieuwe lokaal. Meer info daarover volgt later. Hou alvast 22 april vrij om te toasten op het nieuwe lokaal én je naam in je plank te komen graveren.

Spaarkaarten

Voor leden voorzien we spaarkaarten, zodat ze niet te diep in hun eigen spaarpot moeten tasten om hun naam op het lokaal mogen schrijven. Iedereen krijgt een spaarkaart van zijn/haar leiding, om die 50 euro in verschillende stukjes te verzamelen. Heb je nog geen spaarkaart gekregen: vraag er dan gerust naar. Geef je volle spaarkaart af aan je leiding!


Mocht je toch nog enkele vragen hebben dan kan je contact opnemen met Stijn Vandenbroucke. 0478 47 75 98 of stijn.vandenbroucke@hotmail.com.

(*) We voorzien per plank een afgebakende zone waarin je kan schrijven wat je wil (zie afbeelding).